Geul

Hoeve Bellet

Vakantiewoningen Hoeve Bellet

De twee vakantiewoningen zijn gebouwd in een monumentale carréboerderij. Een typische bouwvorm voor Zuid-Limburg. De boerderij is niet meer in bedrijf en wordt nu gebruikt voor woon- en recreatieve doeleinden.
Hoeve Bellet is gelegen in een schitterend natuurgebied in het zuidelijkste puntje van Nederland. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en buiten is er volop ruimte en een prachtig uitzicht over het Geuldal.

Mooiste plek van Limburg

In het televisieprogramma "Het mooiste plekje van Nederland" is Cottessen uitgeroepen tot "De mooiste plek van Limburg". En terecht.
Cottessen is één van de natuurgebieden in het zuiden van de provincie Limburg. Samen met het gebied Bellet vormt Cottessen het zogeheten Boven-Geuldal. Dit dal kent een rijkdom aan prachtige uitzichten, idyllische plekjes, schilderachtige beekdalen, indrukwekkende kastelen en monumentale vakwerkboerderijen. Een mooi gebied om al wandelend te leren kennen, over de sluippaadjes langs de Geul.
Cottessen is gelegen in de hoogstgelegen gemeente van Nederland en variëert in hoogte tussen de 120m en 230m. Het gebied wordt omsloten door het Vijlenerbos, de grens met Belgie en het riviertje de Geul.